Сьогодні: 20 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Топовий блогер Башкирії став експертом з кластерної політики

23 липня 2012, 10:31

Топовий блогер Башкирії, автор сайту-агрегатора «Три шурупа» Сергій Гладких удостоєний диплома першого ступеня конкурсу Мінекономрозвитку, що пройшов в рамках першої Всеросійської літньої школи відкритих інновацій в Нуріманівському районі. Крім того, він став експертом з кластерної політики Агентства інноваційного розвитку російських регіонів.
За словами Сергія Гладких, в програму школи були включені як теоретичні, так і практичні завдання.
- Кожен день був присвячений певному напрямку, і якщо в першу половину дня проходили майстер-класи, тренінги, презентації, то в другій учасники приступали до вирішення практичних завдань і пропонували свої концепції, - розповідає Сергій Гладких. - Моїй команді було запропоновано на прикладі одного з російських суб'єктів (в нашому випадку це була Архангельська область) знайти комплексне рішення, яке б покращило роботу кластера. Я запропонував організувати безкоштовний конкурс з обміну вільними ресурсами серед підприємств кластера. До речі, це рішення універсальне і може бути використане і в нашій республіці. Ідею високо оцінило журі.
Сергій Гладких також повідомив, що його запросили на міжнародний інноваційний форум у Санкт-Петербург, який пройде цього року.
У першій Всеросійській літній школі відкритих інновацій взяли участь фахівці з понад 15 регіонів Росії: представники технопарків, бізнес-інкубаторів, центрів комерціалізації та трансферу технологій, проектних компаній, керівники інститутів розвитку, венчурних фондів, представники профільних міністерств і відомств, провідних промислових компаній.
Організаторами заходу стали Адміністрація Президента Республіки Башкортостан, Міністерство промисловості та інноваційної політики РБ, Федеральна мережа бізнес-інкубаторів Open Innovation Inc., Академія Наук РБ, ЗАТ Керуюча компанія «Заощадження та інвестиції», Територіальний Центр Інновацій РБ, Регіональне відділення організації «Ділова Росія» .
http://www.bashinform.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017