Сьогодні: 19 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Сколково уклав угоду з корейським технопарком Гваньджоу

02 липня 2012, 11:30

Утворений як інститут підтримки підприємництва, технопарк (не без допомоги корейського уряду, місцевої влади провінції Гваньджоу та місцевого університету для сприяння розвитку регіональної економіки) за 5 років, в період з 2006 по 2011 рік, вийшов на перше місце серед шести найбільших технопарків Кореї.

Серед елементів майбутньої співпраці технопарків можна відзначити,що відкриття тепер перед партнерами доступу до ринку та технологічного досвіду обох країн, а також налагодження тісних зв'язків з місцевими інвесторами для консультацій щодо можливої участі в державних інвестиційних програмах.

Крім того, співпраця припускає розвиток мережі контактів, проведення спільних досліджень у галузі науки і технологій, проведення спільних тренінгів, семінарів, конференцій та інших видів публічних заходів, а також забезпечення доступу до лабораторій та інших ресурсів для наукових досліджень і багато чого іншого.

Свої підписи під угодою поставили Максим Кисельов, директор з розвитку Технопарку Сколково, і Yoo Dong Gug, Президент Технопарку Гваньджоу.
http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017