Сьогодні: 23 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

РВК підтримує конкурс на кращих інноваторів Best Innovator

03 липня 2012, 12:27

Цього року міжнародна консалтингова компанія AT Kearney вперше проведе свій всесвітньо відомий конкурс Best Innovator в Росії. З моменту заснування в 2003 році Best Innovator, який буде представлений в Росії як «Інноватор 2012/13», не раз ставав джерелом цінних ідей і відкриттів, допомагаючи беруть участь у ньому компаніям удосконалювати інноваційну діяльність, визначати важелі зростання і підвищувати конкурентоспроможність. Це стало можливо завдяки тому, що в ньому реалізується комплексний підхід до інновацій. Даний підхід включає інноваційну стратегію, інноваційну організацію бізнесу і корпоративну культуру, передові методи управління життєвим циклом продукту, а також створення сприятливих умов для ведення бізнесу (оптимальне управління проектами, оптимізація управління продуктами і процесами, методи заохочення співробітників і система компенсацій, «управління знаннями» , інформаційні технології).

«Інноваційна активність є основним двигуном конкурентоспроможності як компаній, так і країн, - сказав Борис Порецький, партнер і керівник практики стратегії, маркетингу і продажів московського офісу AT Kearney. - Але досягти результату можна лише в тому випадку, якщо інновації інтегровані в структуру і прийняття рішень в компанії, і від того, наскільки це вдається зробити, залежить, хто стає переможцем, як в своїй ніші, так і на зовнішніх ринках. І чим ширше ця точка зору пошириться в Росії, тим більш конкурентноздатні ми будемо як країна ».

У Росії конкурс «Інноватор 2012/2013» організовується в партнерстві з Forbes, Російської економічної школою, ВАТ «РВК» і Сколковского інститутом науки і технологій.

«Ми пишаємося тим, що для запуску російської версії конкурсу« Інноватор 2012/13 »нам вдалося заручитися підтримкою настільки шанованих партнерів. Склад журі також авторитетний. Не буде перебільшенням назвати російський складу партнерів конкурсу найкращим, порівняно з іншими країнами, де присуджується наша премія. І цей факт доводить важливість і необхідність розуміння того, яким чином інновації можуть буде втілено в Росії », - сказав д-р Зорень Грабовскі, керівник телекомунікаційної практики AT Kearney в Росії і країнах СНД.

Процес вибору володаря премії «Інноватор» в Росії буде складатися з декількох етапів, що гарантує оптимальну якість вибору кандидатів і неупередженість журі. На першому етапі буде оцінюватися менеджмент інновацій за якісними і кількісними параметрами за результатами заповнення онлайн-анкет. До участі запрошуються працюючі в Росії компанії. Для цього вони повинні зареєструватися на сайті www.bestinnovator.at, заповнивши реєстраційну форму. Фіналістів вибере незалежне журі. Після цього експерти A.T. Kearney проведуть особисті зустрічі з кожною компанією-фіналістом, включаючи інтерв'ю з топ-менеджментом, для остаточної оцінки компетенції в області інновацій. На останньому етапі журі обере переможців. Офіційна церемонія нагородження і публічне оголошення переможців відбудеться в листопаді і буде висвітлюватися у ЗМІ. При цьому кожен з фіналістів отримає індивідуальний звіт з аналізом своїх результатів.

www.bestinnovator.at.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017