Сьогодні: 20 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Калузька область ділиться досвідом розвитку інвестпривабливості.

03 липня 2012, 12:20

З 26 по 28 червня 2012 року в Калузькій області з робочим візитом перебували представники Красноярського краю і Калінінградської області.
Мета візиту - вивчення досвіду регіону у сфері залучення інвестицій та інноваційного розвитку.
 Делегація відвідала наукоград Обнинск, де зосереджені основні ресурси регіонального інноваційного сектора. Гості ознайомилися з роботою ВАТ "Агентство інноваційного розвитку - центр кластерного розвитку Калузької області", Обнінського центру науки і технологій, бізнес-інкубатора та Російської мережі трансферу технологій. Як зазначалося в рамках зустрічі, як пріоритет регіональної політики обрано інноваційна модель розвитку, головною метою якої є побудова ефективної, конкурентоспроможної економіки, заснованої на знаннях. Для Калузької області основним двигуном економічного зростання є активізація внутрішніх резервів, розвиток наукомістких технологій та інноваційної діяльності.
27 червня делегація російських регіонів відвідала ряд індустріальних об'єктів області: заводи "Бентелер Аутомотив" та "Гестамп-Северсталь-Калуга" в технопарку "Грабцево", а також спільне підприємство автомобільних концернів PSA Peugeot Citroen і Mitsubishi Motors Corporation, розташоване в індустріальному парку "Росви ".

http://www.advis.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017