Cегодня: 20 апреля 2024 RU UA EN
О сети Контакты

Состоялся V Международный форум "Трансфер технологий и инновации: бизнес, власть, регионы"

20 декабря 2011, 20:46

15-16 грудня 2011 року в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" відбувся V Міжнародний форум "Трансфер технологій та інновації: бізнес, влада, регіони". Організатори заходу - Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України спільно з Німецьким Товариством Технічного Співробітництва та НТТУ "КПІ".
У форумі взяли участь майже 130 учасників. Доповіді стосувалися актуальних проблем інноваційної діяльності та трансферу технологій: регулювання і підтримки інноваційної діяльності та трансферу технологій на державному та регіональному рівнях, розвитку інноваційної діяльності в окремих галузях, зокрема: медицини нано-, кріо- та біотехнологій, рослинництва, переробки сільськогосподарської сировини, будівництва, тощо.

За  результатами обговорення проблем  розвитку інноваційної діяльності і трансферу технологій та враховуючи пропозиції, які висловлені в доповідях представників науки, підприємництва, органів державного управління учасники  форуму напрацювали Рекомендації Форуму.

Copyright (c) ГП "Укртехинформ" 2017